Hier zie je de foto's van het opbouwen van de stal.
En klik hier voor de volgende pagina.

De stal moet neergezet op een lading wit zand. Dan moet je dus eerst wat weggraven! Dus op een mooie ochtend stond er weer een giga-vrachtwagen voor de deur met deze keer als lading: een kraan.
Daarna kwamen er een paar wagens zand.
Er bleef een bergje zand/klei over: misschien een leuk idee als heuvel in de geitenwei. Leek mij door de telefoon een goed plan: tot ik thuis de berg zag! Dat zou betekenen dat de hele wei zou verdwijnen. Hier moet nog even over nagedacht worden.

Tja, dan kom je op vrijdag thuis en krijg nou wat: er staan gewoon al een paar boxen!!
Op maandag 19 juni gingen ze verder. Eerst 's ochtends snel een foto zonder dat ze het doorhadden: de eerste wand werd versjouwd. Wij moesten naar de crematie van Marto en toen we terugkwamen: ongelooflijk: bijna alles stond er al. Alleen de grote zijkanten van de garages moesten nog: daar was wel even het een en ander aan krachtpatsers voor nodig!

Hier links zie je het uizicht van 1 van de boxen: in de gaten komen nog tralies, maar ze kunnen elkaar zien. En ze kunnen allemaal met hun koppie uit de deur! Er komen een paar boxen waarvan de bovendeur dicht kan: daar kan dan een veulen/jaarling of een ingewikkelde hengst in.
De volgende dag kwamen de deuren, tralies en de dakspanten: