Dagboek januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november

Dagboek 2002

Dagboek 2003

Dagboek 2004

Dagboek 2005
Dagboek 2006 Dagboek 2007 Dagboek 2008 Dagboek
2009
Dagboek
2010
     

Dagboek
18 december

Vandaag de hengstjes van Wijchen naar Loenen gebracht. Parsifal deed ernstig moeilijk met pakken. We hebben de trailer maar voor het hek van de wei gezet en toen Bosco op de trailer gezet en Parsifal kwam er toen (mede dankzij emmer brokken) achteraan. Klep dicht: halster om. De boel er weer af: schot weer in de trailer en toen konden ze er weer op. Op de trailer waren ze super braaf. Onderweg wel wat hagel/sneeuw gehad, maar alles veilig op het nieuwe adres gekomen. Daar vond Parsifal het dan weer erg leuk om onder de stroomdraad heen te vliegen. Maar hij vloog net zo makkelijk weer terug in de wei, dus hij vermaakt zich wel.
Verder vanavond gespijbeld met rijden. Ik zou eigenlijk met Giga naar Laurie, maar we hebben het maar afgeblazen. Dus: had lekker een avondje thuis bij de puzzel. Martina is ook nog even langs geweest met een doos vol nieuwe puzzels. We kunnen er weer tegenaan!

11 december

Pffff, eindelijk weer een nacht geslapen zonder hoestbuien. Ben al bijna twee weken hartstikke verkouden. Niet lekker. Gisteren springwedstrijd met het Gigamonster gehad, maar dat ging niet van harte. In het B-parcours stopte ze zomaar voor hindernis 6. Echt zeer verrassend, want dat heeft ze alleen in haar allereerste parcours gedaan. We hebben ook geen idee waarom ze het nu deed. In het L-parcours was ze echt helemaal niet voorwaarts en daar stond de tweede dubbel zo zwaar en breed, dat Laurie haar er langs gestuurd heeft en afgegroet heeft. Het moet allemaal wel reeël blijven. We zullen maandag op de les zien of ze daar weer wil aanpakken.
Verder gisteren en vandaag foto's van de pony's in de bak gemaakt. Gisteren Brim in het zonnetje en vandaag de merries zonder zon. Maar ze liepen lekker te sjouwen: klik hier.
Hieronder een foto van Giga in het B-parcours. Het zijn ook wel beste hindernissen.