Dagboek januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november

Dagboek 2002

Dagboek 2003

Dagboek 2004

Dagboek 2005
Dagboek 2006 Dagboek 2007 Dagboek 2008 Dagboek
2009
Dagboek
2010
Dagboek
2011
Dagboek 2012  

Dagboek
23 november

Alweer bijna een jaar geleden. We gaan maar weer eens een poging doen. Facebook is een geduchte tegenstander van het dagboek. Maar het dagboek leest wel wat makkelijker terug.
De stand van ponyzaken: bij ons thuis staan nu acht pony's:
Giga waar Laurie nog steeds op rijdt. Het crossen ging helaas niet meer zo lekker en we richten ons nu op dressuur en springen. Pebbles is Giga's stal- en weidemaatje.
In de buitenstallen staan: Dawn, Roos, Rebel, Sabine, Qira en Quinty. Er is niets gedekt, dus geen drachtige dames en geen veulens volgend jaar. Met Qira en Quinty ben ik heel voorzichtig wat richting inrijden aan het werken, maar ik heb er eigenlijk veel te weinig tijd voor. Maar eens zien hoe we dat gaan doen.
Vandaag was het heerlijk weer. Vanochtend eerst Sabine geborsteld en haar manen wat gefatsoeneerd. En haar even gemeten: ze is nu al 1.43 m, dus dat gaat een grote dame worden.
En vanmiddag met Qira de nieuwe hindernissen uitgeprobeerd. Ik heb blokken gekocht waarmee ik hindernissen kan maken, die aan de longe gesprongen kunnen worden. Qira deed het braaf. Ze is niet zo onder de indruk van lage hindernissen: na twee keer gesprongen te hebben, draaft ze er verder overheen.