Dagboek januari februari maart april mei juni juli augustus september    

Dagboek 2002

Dagboek 2003

Dagboek 2004

Dagboek 2005
Dagboek 2006 Dagboek 2007 Dagboek 2008 Dagboek
2009
Dagboek
2010
Dagboek
2011
Dagboek 2012  

Dagboek
6 oktober

En alweer even verder. Korte samenvatting van de afgelopen weken. Heerlijk weer. Snotterende pony's met keelpijn, die maar kort duurt, maar wel erg heftig is. Bij Quinty dacht ik dat ze slokdarmverstopping had, maar dat viel dus mee.
Verder heeft Giga verzonnen dat ze wel weer wilde stoppen met rijden en heeft ze bedacht dat een bultje onder de singel ook een goede reden is om niet meer te kunnen rijden........... zucht. Nu bijna twee weken verder: knikkertje wordt kleiner, maar ja moet wel echt weg zijn voordat er weer een singel om kan.
Olijfje is verhuisd naar Dolly en Myra. Tijdelijk dan wel hè :-). Ze gaat lekker met Lieke aan de slag met rijden: buitenritjes, lekker rustig aan in de bak. Eens kijken of ze omgeturnd kan worden in een relaxt rijponytje. Berichten van Funny en Easter met hun nieuwe ruiters zijn ook goed: beide op de clubkampioenschappen aan de slag geweest: springen en dressuren: twee trotse amazones er bovenop: en allebei plannen om mee te komen doen aan de crosslessen. Super leuk.
Dan eindelijk wat fotopagina's bijgewerkt:
Op 8 september foto's van een vrolijke groep pony's gemaakt: klik hier.
En ook nog twee pagina's van Qira en Quinty: klik hier voor een jaar opfok en klik hier voor de eerste tijd weer thuis.