Dagboek januari februari maart                

Dagboek 2002

Dagboek 2003

Dagboek 2004

Dagboek 2005
Dagboek 2006 Dagboek 2007 Dagboek 2008 Dagboek
2009
Dagboek
2010
Dagboek
2011
   

Dagboek
30 april

Gisteren lekker buitenritje met Giga gemaakt. Ik kon toch nog wel merken dat haar conditie nog niet echt geweldig is. Ze loopt wel goed, maar was best snel buiten adem. Nou was het ook wat warmer dan de dagen er voor, dus misschien dat dat ook nog mee gespeeld heeft. Maar hopen dat ze echt fit is komend weekend. Ik heb ook nog foto's van de hengstjes gemaakt. Die vermaken zich uitstekend in de wei. Klik hier voor de foto's. Vandaag is het heerlijk weer. Wat een geluk op koninginnedag!

24 april

Giga liep gisteren weer goed. Ze hebben parcoursje gesprongen (heel laag) en dat pakte ze hartstikke fanatiek aan: lekker de turbo er op. Nu van de week maar eens weer serieus wat dressuur gebeuren.
Vandaag kreeg ik verdrietig bericht van Martina: Nellie, één van de twee katjes die hier vandaan komen is vandaag overleden. Ze was al een tijd ziek en vandaag hebben ze haar in laten slapen. Erg sneu.

22 april

En alweer bijna een maand voorbij. Het is nog redelijk fris buiten en zo nu en dan ook nat. Pony's staan 's nachts weer binnen. Zomerseizoen is nog niet helemaal begonnen.
Giga was afgelopen weken niet echt fit en bleef stijf. De homeopathie van horse body balance lijkt haar er weer doorheen geholpen te hebben en afgelopen vrijdag was ze weer lekker met rijden. Helaas hebben we daarom wel de cross in Maarsbergen af moeten zeggen, maar haar gezondheid ging voor. Nu hopen dat ze over twee weken wel kan rijden in Castenray. Easter en Mark hebben gisteren hun L-debuut gehad: goede dressuur, foutloos springen en een foutloze cross. Helemaal top! Cross was wel wat te langzaam, maar dat is bijzaak.
Vandaag zijn we de hengsten naar Wijchen wezen brengen. Het ging allemaal goed: wat een heerlijk gezicht is het weer, zo'n groepje hengsten. Klik hier voor foto's.

1 april

Een echt crossweekend! Gisteren zijn Mark en Easter 2e geworden in Markelo. Met een ietwat lentefrisse dressuurproef en een foutloos springparcours en een foutloze cross, helemaal super gedaan!
Iets minder foutloos, maar toch een knappe prestatie: Giga en Laurie hadden hun L-debuurt vandaag. Voor een uitgebreid verslag, klik hier.