Dagboek januari februari                  

Dagboek 2002

Dagboek 2003

Dagboek 2004

Dagboek 2005
Dagboek 2006 Dagboek 2007 Dagboek 2008 Dagboek
2009
Dagboek
2010
Dagboek
2011
   

Dagboek
23 maart

We hebben woensdag eindelijk weer eens kunnen crossen. Stralend weer, heerlijke hindernissen en een enthousiaste Giga. Het was echt genieten. Klik hier voor de foto's. Het weer is trouwens onvoorstelbaar lekker: stralende zon en gewoon lekker warm. Pony's lopen heerlijk al een paar dagen buiten. Alleen voor Giga en Pebbles moet ik nog even een oplossing zoeken. Maar weer ergens een hoekje afzetten in 1 van de grote weilanden. Nou ja, alle tijd om daar mee aan de gang te gaan: ik heb lekker jetlag vakantie: heerlijk een week vrij om aan de zomertijd te wennen.

23 maart

19 maart

De Rhino lijkt gelukkig weer over, alhoewel ik me dat nog af vraag, maar we mogen in ieder geval weer op pad met de beessies. Vanavond voor het eerste weer springles. Lekker in de lage les, maar Giga pakte het heerlijk aan. Woensdag gaan we naar de crossles, ben benieuwd hoe dat gaat.
Onze hengstenmannen hebben een goed weekend gehad: Easter heeft met Mark het eerste M2 winstpunt gehaald en ze waren twee keer eerste. En Ben Hur heeft (zonder dat hij het weet) een goedgekeurde zoon er bij: Paddy van Strijthagen werd goedgekeurd met een eerste premie. Klik hier voor het verslag.

3 maart

Na een week ijzige kou in februari konden we weer een weekje trainen. Daarna viel de training weer in duigen doordat er Rhinopneumonie losbrak in Nederland. Crosstraining werd afgezegd, manege ging dicht. Het trainen viel niet mee. Vandaag daarom een paar hindernissen in de wei gemaakt (waar we wonder boven wonder in kunnen rijden omdat het zo'n tijd droog is geweest). Het waren hindernisjes van niks, Giga's conditie is nog niks, maar het was wel hartstikke leuk en Giga werd er super enthousiast van. Hier een paar foto's: klik maar.